هنگام تهیه گوشت یا مرغ می توان از برگ های تازه یا شاخه های کامل آویشن قرمز استفاده کرد. آویشن همچنین یک ماده عالی برای استفاده با ماهی است، مانند این دستور غذای ماهی سفید سالم برای قلب.

این ماکارونی گندم کامل و پنیر با قارچ و آویشن یک غذای مورد علاقه بزرگسالان است و راهی عالی برای افزودن مقداری آویشن به رژیم غذایی شماست.

آویشن همچنین ممکن است تأثیر مثبتی بر ایمنی و ماندگاری روغن های پخت و پز داشته باشد.

یک مطالعه در سال 2012 نشان داد که عصاره آویشن ممکن است پایداری روغن آفتابگردان را در دماهای مختلف افزایش دهد و همچنین اثرات آنتی اکسیدانی ایجاد کند.

با پیروی از این دستور العمل می توانید روغن دم کرده آویشن خود را درست کنید. با این حال، هیچ تضمینی وجود ندارد که این نسخه خانگی بر پایداری روغن شما تأثیر بگذارد.

آیا تا به حال مسمومیت غذایی داشته اید؟ آویشن ممکن است بتواند به پیشگیری از آن کمک کند.

آویشن

یک مطالعه آزمایشگاهی در سال 2013 نشان داد که روغن آویشن به عنوان یک نگهدارنده طبیعی محصولات غذایی در برابر چندین باکتری متداول موجود در مواد غذایی که باعث بیماری انسان می شوند، حتی در غلظت های پایین، پتانسیل را نشان می دهد.

علاوه بر این، یک مطالعه آزمایشگاهی در سال 2011 نشان داد که روغن آویشن در برابر سویه‌های مقاوم باکتری‌های استافیلوکوک، انتروکوک، اشریشیا و سودوموناس مؤثر است.

مهم است که توجه داشته باشید که این بدان معنا نیست که مصرف روغن آویشن از مسمومیت غذایی شما جلوگیری می کند. به علاوه، اگر به طور منظم مکمل‌های آویشن مصرف می‌کنید، احتمالاً بسیاری از باکتری‌های خوب روده خود را از بین می‌برید.

آویشن فقط به طور بالقوه در برابر باکتری ها موثر نیست. در مورد قارچ نیز ممکن است کمی آسیب ببیند.

یک مطالعه آزمایشگاهی در سال 2021 نشان داد که دوزهای بسیار پایین اسانس آویشن در برابر کاندیدا آلبیکنس، یکی از علل شایع عفونت های قارچی، حتی زمانی که قارچ به داروی فلوکونازول مقاوم بود، قارچ کش است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *