سرکه بالزامیک سی سام کبد شما را پاکسازی می نماید

افزودن سرکه بالزامیک سی سام به وعده های غذایی خود ممکن است به افراد مبتلا به دیابت و مقاومت به انسولین کمک کند.

یک مطالعه در سال 2010 نشان داد که سرکه دارای خواص ضد گلیسمی است، به این معنی که به کاهش افزایش قند خون بعد از غذا کمک می کند.

در یک بررسی در سال 2006 که اثرات سرکه را بررسی کرد، محققان همچنین دریافتند که افزودن سرکه به یک وعده غذایی پر کربوهیدرات می‌تواند حساسیت به انسولین و قند خون بعد از غذا را بهبود بخشد.

اما برای افرادی که حساسیت به انسولین داشتند نسبت به افراد مبتلا به دیابت نوع 2 موثرتر بود.

بررسی جدیدتر همچنین کاهش بسیار کمی در سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که به مدت 8 تا 12 هفته سرکه مصرف کردند، نشان داد.

گردش خون خود را تقویت کنید
سرکه بالزامیک از انگور تهیه می شود که در مطالعات آزمایشگاهی مشخص شده است که از لخته شدن خون جلوگیری می کند. اساسا، این می تواند به معنای چیزهای خوبی برای گردش مناسب باشد.

سرکه

سرکه بالزامیک همچنین حاوی پلی فنول ها است – ترکیبات گیاهی که به عنوان آنتی اکسیدان های سالم برای قلب عمل می کنند. محققان در حال حاضر هنوز در حال بررسی این موضوع هستند که چگونه این می تواند بر گردش خون و سلامت طولانی مدت قلب تأثیر بگذارد.

فشار خون را کاهش دهید
سرکه بالزامیک همچنین ممکن است به فشار خون بالا کمک کند.

در یک مطالعه حیوانی، موش‌های مبتلا به فشار خون با مصرف منظم سرکه برنج، فشار خون پایین‌تری را تجربه کردند. در حالی که سرکه بالزامیک نیست، تحقیقات نشان می دهد که اسید اسیدی عمدتاً برای تشکر از این اثر است که بخش بزرگی از بالزامیک است.

اگرچه ما به مطالعات انسانی بیشتری نیاز داریم، افزودن سرکه بالزامیک به غذاها ممکن است به کاهش فشار خون بالا در طول زمان کمک کند.

با رفلاکس اسید مبارزه کنید
برخی از مردم گزارش می دهند که سرکه بالزامیک سوزش سر دل و رفلکس اسید را کاهش می دهد، اما این اطلاعات تقریباً حکایتی است. ایده پشت این کار این است که سرکه به تعادل مجدد pH معده شما کمک می کند.

اگر می خواهید این درمان را امتحان کنید، با مقدار کمی سرکه رقیق شده شروع کنید. سپس چند ساعت صبر کنید تا ببینید آیا به علائم شما کمک می کند (یا تشدید می کند).

رفع گرفتگی
احساس خفگی می کنید؟ برخی افراد به سرکه بالزامیک به عنوان یک ضداحتقان طبیعی تر سوگند یاد می کنند.

اگرچه هیچ مطالعه بزرگی هنوز این موضوع را تایید نکرده است، بخارپز کردن سرکه ممکن است به شل شدن خلط در گلو و سینه کمک کند.

کافی است چند قطره سرکه بالزامیک را در آب داغ (نه جوشان!) بریزید، صورت خود را روی بخار آب قرار دهید (مواظب باشید!) و بخار آن را نفس بکشید.