مسموم شدن یک خانواده بر اثر خوردن بادمجان سرخ شده خانگی

هزاران سال است که بادمجان سرخ شده خانگی یکی از مواد تشکیل دهنده طب سنتی بوده است. در سیستم طب آیورودا هند باستان، پزشکان از بادمجان سفید برای درمان دیابت و از ریشه آن برای تسکین آسم استفاده می کردند.

در حالی که بادمجان مغذی ترین سبزی نیست، اما منبع مناسبی از پتاسیم و فیبر به شما می دهد. و تنها با ۲۵ کالری و کمتر از ۱ گرم چربی در هر وعده، یک غذای کاملاً عاری از گناه است – البته تا زمانی که آن را در روغن خیس نکنید.

بادمجان دارای آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین A و C است که به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب کمک می کند.

همچنین سرشار از مواد شیمیایی گیاهی طبیعی به نام پلی فنول است که ممکن است به سلول ها کمک کند در صورت ابتلا به دیابت، عملکرد بهتری در پردازش قند داشته باشند.

مطالعات آزمایشگاهی اولیه در سلول‌ها نشان می‌دهد که بادمجان در برابر آسیب‌های DNA که منجر به سرطان می‌شود، محافظت می‌کند. اما محققان هنوز باید این فایده را در انسان تایید کنند.

بادمجان

هزاران سال است که بادمجان یکی از مواد تشکیل دهنده طب سنتی بوده است. در سیستم طب آیورودا هند باستان، پزشکان از بادمجان سفید برای درمان دیابت و از ریشه آن برای تسکین آسم استفاده می کردند.

در حالی که بادمجان مغذی ترین سبزی نیست، اما منبع مناسبی از پتاسیم و فیبر به شما می دهد. و تنها با ۲۵ کالری و کمتر از ۱ گرم چربی در هر وعده، یک غذای کاملاً عاری از گناه است – البته تا زمانی که آن را در روغن خیس نکنید.

بادمجان دارای آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین A و C است که به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب کمک می کند. همچنین سرشار از مواد شیمیایی گیاهی طبیعی به نام پلی فنول است که ممکن است به سلول ها کمک کند در صورت ابتلا به دیابت، عملکرد بهتری در پردازش قند داشته باشند.

مطالعات آزمایشگاهی اولیه در سلول‌ها نشان می‌دهد که بادمجان در برابر آسیب‌های DNA که منجر به سرطان می‌شود، محافظت می‌کند. اما محققان هنوز باید این فایده را در انسان تایید کنند.