پودر سیر گلستان یکی از راه های افزایش ثروت

اگر می خواهید چیز خاصی در آشپزی خود داشته باشید، سیر ریز شده بهترین انتخاب است. این محصول طعمی لذیذ و همچنین طیف گسترده ای از تطبیق پذیری را به آن اضافه می کند.

فرقی نمی کند از چه نوع سیری استفاده کنید. پودر سیر گلستان یک راه عالی برای افزودن طعم سیر اضافی به غذای شماست.

همچنین نشان داده شده است که مدت زمان بیشتری نسبت به سیر تازه ماندگاری دارد. اگر می‌خواهید هر بار که می‌پزید، حبه‌ها را دور نریزید، سیر خرد شده می‌تواند گزینه خوبی برای شما باشد.

بهتر است حبه‌های سیر تازه را با پودر سیر، سیر دانه‌ریز شده و سیر خرد شده جایگزین کنید. تکه های سیر خشک شده که به شکل ریز خرد شده اند، گزینه خوبی دیگر هستند.

اما ابتدا باید آنها را آماده کنید. از آنجایی که هر دو اندازه معادل یک حبه سیر است، نصف قاشق چایخوری سیر ریز شده معادل یک هشتم قاشق چایخوری پودر سیر است. وقتی پودر سیر آماده شد، سیر را پوست بگیرید و به صورت نازک به قطعات 12 اینچی برش دهید.

پودر

با استفاده از قفسه‌های آب‌گیری، برش‌های سیر را بدون روی هم قرار دهید. برای اینکه پس از خشک شدن سیر، پودر ریز از سیر خارج شود، آن را در مخلوط کن یا غذاساز مخلوط کنید تا یکدست شود.

زمانی که می خواهید طعم سیر را بدون اضافه کردن رطوبت به ظرف اضافه کنید باید از پودر سیر استفاده کنید. برای پاشیدن روی سبزیجات برشته، مخلوط شده در سوپ و خورش، یا مخلوط کردن با ماسه خشک برای گوشت، عالی است.

همچنین می توانید از آن برای تهیه یک نان سیر سریع و آسان با هم زدن آن در مقداری کره نرم شده استفاده کنید.

پودر سیر خشک شده همان پیاز سیر تازه است. اگر از این سیر به جای سیر تازه استفاده کنید، احتمال سوختن آن کمتر است.