برنج یک غذای جانبی عالی است و به راحتی طبخ می شود، اما به خودی خود، تا حدودی ساده است.
یکی از مزایای این ساده بودن این است که می تواند به عنوان یک بوم خالی عالی برای طعم های قوی تر دیگر عمل کند.
گیاهان و ادویه پلویی تبریز زیر جزو بهترین ها هستند که به برنج شما کمی طعم می دهند و آن را به یک غذای جانبی لذت بخش تر برای غذاهای مورد علاقه شما تبدیل می کنند.
زیره یک آجیل خاکی به غذاهای خوش طعم می آورد و می تواند همین کار را برای برنج نیز انجام دهد. هنگام استفاده از آن برای طعم دادن به برنج، ایده خوبی است که دانه ها را کامل نگه دارید، حتی اگر زیره آسیاب شده نیز می تواند موثر باشد.
با دانه های کامل، یک نت فلفلی همراه با خواص خاکی و آجیلی زیره به دست می آورید. برنج چاشنی شده با زیره یک غذای جانبی همه کاره است، اما به ویژه با غذاهای هندی یا خاورمیانه خوب کار می کند.
وقتی به طعم هایی که ممکن است بخواهید به برنج اضافه کنید فکر می کنید، برگ بو ممکن است اولین چاشنی نباشد که به ذهنتان خطور می کند.
با این حال، می تواند یک افزودنی خوشمزه باشد. هنگامی که به عنوان همراه برای غذاهای هندی استفاده می شود، ویژگی های چوبی و خوش طعم آن می درخشد.
هل طعم دیگری است که به خوبی با برنج کار می کند. طعم پیچیده هل، که شامل نت های کاج و مرکبات با طعم گل است، افزودنی عالی برای برنج است.
هنگامی که آن را به برنج خود اضافه می کنید، به یاد داشته باشید که هل تازه یک ادویه تند است که به راحتی می تواند یک غذا را بیش از حد طعم دهد.
ایده خوبی است که دانه ها را در غلاف ها بگذارید تا طعم نسبتا ملایمی داشته باشد. هل همچنین می تواند در غذاهای برنج شیرین مانند پودینگ برنج هندی استفاده شود.