کیفیت در مورد پسته هم قیمت خودش را دارد پس بهتر است محصول تخفیف دار را خریداری نکنید. این حداکثر از طعم و مزه انتقام می گیرد.
علاوه بر این، اگر غذا به درستی یا برای مدت طولانی نگهداری شود، به اصطلاح آفلاتوکسین می تواند تشکیل شود. اینها هاگ های کپک سمی هستند که عمدتاً در پسته تازه با پوست قزوین ارزان قیمت یافت می شوند.
با این حال، پوسته یک محافظت طبیعی و خوب از مغز در برابر کپک زدن ایجاد می کند، بنابراین نباید پسته را از قبل بشکنید و آن را بدون پوسته نگهداری کنید.
هنگام خرید پسته همیشه از سالم بودن بسته بندی آن اطمینان حاصل کنید، مغزها را در جای خشک نگهداری کنید و برای مدت طولانی باز نگذارید. کپک هایی که برای سلامتی مضر هستند هیچ شانسی ندارند.
گفته می شود پسته سطح چربی خون را کاهش می دهد. این عمدتا به دلیل اسیدهای چرب امگا 3 سالم و ضروری و همچنین فیبرهای زیادی است که چربی مضر را به هم متصل کرده و آن را به کبد منتقل می کند و از آنجا دفع می شود.
به راحتی می توانید با چند عدد پسته در روز کاری برای سلامت قلب خود انجام دهید.
آنها کوچک، سبز و فوق العاده خوشمزه هستند: پسته حاوی مواد مغذی زیادی است و تأثیر مثبتی بر سلامتی دارد. از جمله، آنها سطح چربی خون و سطح قند خون را کاهش می دهند.
آنها همچنین به کاهش وزن کمک می کنند. اطلاعات بیشتر در مورد “بادام سبز” را در اینجا بخوانید که قرن ها پیش توسط بسیاری از پادشاهان به عنوان یک غذای لذیذ شناخته می شد.
پسته یک میان وعده عالی است: نیمی از آن از اسیدهای چرب غیراشباع تشکیل شده است، سرشار از پروتئین، فیبر و حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که عملکرد ضد التهابی در بدن دارند.
خوردن یک عدد پسته 165 کالری مصرف می کند. یک وعده 30 گرم یا 49 قطعه است. برای مقایسه، همین مقدار گردو (هفت عدد) حاوی 195 کالری، یک وعده بادام (22 عدد) دارای 176 کالری و یک وعده فندق (20 عدد) دارای 191 کالری است.
مطالعات متعدد نشان داده اند که پسته در درمان و پیشگیری از چاقی، دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی عروقی مرتبط با آن تاثیر مثبت دارد.