حالا که فهمیدید چطور می توانید پودر گوشت خوک درست کنید، می توانید پودرهای گوشتی دیگر درست کنید. شما می توانید با اضافه کردن مواد مختلف به طعم آزمایش کنید.
فلفل کاین، پودر سیر، پودر پیاز، نمک کوشر، فلفل سیاه، گشنیز آسیاب شده، زیره سبز، پودر چیلی، پونه کوهی خشک و برگ آویشن چند پیشنهاد خوب برای امتحان کردن هستند.
برای هر قاشق غذاخوری پودر گوشت، تقریباً 45 کالری کل، 10 گرم کربوهیدرات (7 گرم کربوهیدرات خالص)، 0 گرم چربی و 2 گرم پروتئین وجود دارد.
میزان توصیه شده پروتئین در رژیم غذایی 0.8 گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است. یا اگر بر حسب پوند اندازه گیری می کنید، می توانید وزن خود (به پوند) را در 0.36 ضرب کنید.
به عنوان مثال، برای کسی که 140 پوند وزن دارد، این معادل حدود 50 گرم پروتئین توصیه شده در روز است.
صرف کمی زمان برای یادگیری درست کردن پودر گوشت خود به جای خرید پودر گوشت گران قیمت در فروشگاه کمک زیادی به صرفه جویی در هزینه شما خواهد کرد.
دیگه چی؟ شما قادر خواهید بود پودر را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید، پروتئین را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا تغذیه روزانه خود را افزایش دهید و آن را برای استفاده به مدت پنج سال ذخیره کنید!
چه برسد به اینکه در چند هفته آینده زمانی را برای آزمایش درست کردن پودر گوشت اختصاص دهید. سپس لذت ببرید!
بدانید که من، JOHN M. MAoLAoH-LAN، شهروند ایالات متحده، ساکن میلواکی، در شهرستان میلواکی و ایالت ویسکونسین، پیشرفت های جدید و مفیدی را در فرآیندهای تولید گوشت پودری ابداع کرده ام.
و بدینوسیله اعلام میکنم که موارد زیر شرح کامل، واضح و دقیقی از اختراع است، به گونهای که دیگران را قادر میسازد که در این هنر مهارت دارند و از آن استفاده کنند.
این اختراع به فرآیند تولید گوشت پودری مربوط می شود. در حالی که تلاش های زیادی برای تهیه غذا از گوشت صورت گرفته است، اما این غذاهای آماده عموماً دارای ویژگی های بسیار کمی بوده اند که دارای خواص مغذی بسیار کمی هستند.